Stoelverwarming

Stoelverwarming

Ervaar de zachte, therapeutische warmte van stoelverwarming met dual-zone verwarming voor verzachtende pijn in de onderrug en het toevoegen van zitcomfort. De Carbon stoelverwarming is geschikt voor zowel lederen- als stoffen autobekleding. De therapeutische stoelverwarming verwarmt in minder dan één minuut. 

 • Carbon fiber
 • Zitvlak en rugleuning
 • Opwarmtijd <1 minuut
 • 3-schakelstanden
 • Verlichte schakelaar
 • Scheur- & lek bestendig

 


SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geïnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.  


 Uitzonderlijke kwaliteit

Rostra, een ISO 9001 en TS 16949 gecertificeerd bedrijf, levert OEM-componenten aan 's werelds grootste fabrikanten van auto- en vrachtwagencomponenten, met bijna 150 jaar ervaring in precisiefabricage heeft Rostra een reputatie als ideale partner in de auto-industrie verdiend. Elk product ondergaat de meest rigoureuze duurzaamheidstests voordat het wordt verkocht. Wanneer een product deze test doorstaat, kunt u er zeker van zijn dat het het beste is.


 

 1. Carbon stoelverwarming - 3 standen - zitvlak + rugleuning

  Carbon stoelverwarming - 3 standen - zitvlak + rugleuning
  € 129,50 € 107,02
 2. Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding

  Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding
  € 59,50 € 49,17