Lendensteun

Lendensteun

Met de pneumatisch instelbare lendensteun kunt u de onderrug spieren ondersteunen die u nodig heeft voor uw comfort tijdens het autorijden. Volledig geïntegreerd in de bestuurder- of de passagiersstoel, de lendensteun biedt de precieze hoeveelheid extra steun op uw onderrug.

De lendensteun is geschikt voor zowel met leder- als met stof beklede stoelen en kan gemonteerd worden i.c.m. stoelverwarming en/of stoelmassage.

De lendensteun kan gemonteerd worden zonder de stoel te demonteren, er hoeft niet in de bekleding/stoel te worden gesneden. U kunt de druk naar behoefte instellen met de schakelaar, de schakelaar wordt gemonteerd in de zijkant van de stoel of in de middenconsole.


SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geïnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.  


Uitzonderlijke kwaliteit

Rostra, een ISO 9001 en TS 16949 gecertificeerd bedrijf, levert OEM-componenten aan 's werelds grootste fabrikanten van auto- en vrachtwagencomponenten, met bijna 150 jaar ervaring in precisiefabricage heeft Rostra een reputatie als ideale partner in de auto-industrie verdiend. Elk product ondergaat de meest rigoureuze duurzaamheidstests voordat het wordt verkocht. Wanneer een product deze test doorstaat, kunt u er zeker van zijn dat het het beste is.


 

 1. Pneumatisch instelbare lendensteun

  Pneumatisch instelbare lendensteun
  € 149,50 € 123,55
 2. Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding

  Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding
  € 59,50 € 49,17