Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Parkeersensoren Bedrijfswagens

 TradeVision Automotive levert speciaal voor Bedrijfswagens, Trucks en Bakwagens de BackZone™ (ACHTERzijde) en FrontZone™ (VOORzijde) parkeersensoren. Beide systemen zijn van de 3e en laatste generatie parkeersensoren en hebben geen last van weersinvloeden en zijn overspuitbaar, deze parkeersensoren worden geproduceerd in Amerika conform de TS16949, ISO9001 en OEM kwaliteitsnormen. 

 

Parkeersensoren VOORzijde 

Het systeem voor de voorzijde wordt geleverd met 4 sensoren met een diameter van 21,5mm voor kunststof bumpers en 24,5mm voor stalen bumpers. De bestuurder wordt gewaarschuwd via het digitale LED display en de geïntegreerde speaker. Het systeem schakelt automatisch uit boven de 15 km/h en wordt geactiveerd onder de 10 km/h. (aansluiting OBDII). 

 

 

FrontZone™ parkeersensoren

De standaard FrontZone™ set bestaat uit de volgende product onderdelen:


 

Parkeersensoren ACHTERzijde 

Het systeem voor de achterzijde wordt geleverd met 4 sensoren (incl. 7,5 mtr weersbestendige en storingsvrije sensor kabels) met een diameter van 21,5mm voor kunststof bumpers en 24,5mm voor stalen bumpers. De bestuurder wordt gewaarschuwd via het digitale LED display en de geïntegreerde speaker.  

 

 

NB : De detectieafstand is eenvoudig te programmeren van standaard 150cm naar 200cm of 250cm wat het systeem zeer geschikt maakt voor langere voertuigen, daarbij is ook de verticale detectiehoek in te stellen van standaard 90 graden naar 72 graden zodat de sensoren ook in lage bumpers gemonteerd kunnen worden. 

 

BackZone™ parkeersensoren

De standaard BackZone™ set bestaat uit de volgende product onderdelen:

 


SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geïnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.  


 

 1. FrontZone™ parkeersensoren - 4 sensoren + geluid + LED + OBDII

  FrontZone™ parkeersensoren - 4 sensoren + geluid + LED + OBDII
  € 229,50 € 189,67
 2. BackZone™ parkeersensoren - 4 sensoren + geluid + LED

  BackZone™ parkeersensoren - 4 sensoren + geluid + LED
  € 219,50 € 181,40
 3. Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding

  Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding
  € 59,50 € 49,17