Blind Spot Assist

Blind Spot Assist

Met de dodehoekassistent (ook wel blind spot warning of blind spot detection) maak je je inhaalmanoeuvres veel veiliger. ... Blind Spot Warning, oftewel de Dodehoekassistent, zorgt ervoor dat wanneer er een andere weggebruiker in uw dodehoek zit u gewaarschuwt wordt d.m.v. een LED en/of geluidssignaal.

De Blind spot Assist heeft 2 belangrijke functie's:

1) Lane Change Alert

 Hierbij wordt de bestuurder gewaarschuwt als er een voertuig van achteren nadert en
binnen het detectiegebied komt. De LED-indicator zal continu oplichten, mocht de bestuurder zijn richtingaanwijzer aanzetten dan begint de LED-indicator te knipperen ondersteunt met een akoestisch signaal.

 

 

2) Rear Cross Traffic Alert

Deze functie wordt geactiveerd (bij het inschakelen van de achteruitrijversnelling) als er objecten achter het voertuig passeren die
sneller gaan dan 8 km/u. De bestuurder wordt dan gewaarschuwt door de LED-indicator (knipperen) ondersteunt met een akoestisch signaal. Deze functie is met name handig bij het achteruitrijden uit een parkeerplaats of oprit.

 

 

Montage Blind Spot Assist systeem

Het systeem wordt geleverd met twee 24 GHz radarsensors en een GPS module die aan de binnenkant van de bumper worden gemonteerd, er worden dus geen gaten geboord en de sensors en GPS module zijn niet zichtbaar. De 2 LED indicatoren worden in de linker en rechter A-stijl gemonteerd.

 

Het Blind Spot Assist systeem is geschikt voor :

 

  


SourcePWR PLUS | 12 volt accessoires van stroom voorzien 

Stop met het besteden van zoveel tijd onder het dashboard op zoek naar een voedingsbron. 

De SourcePWR PLUS (TV-2951) verkort uw installatietijden aanzienlijk door een snelle, kosteneffectieve manier te bieden om stroom te leveren voor geïnstalleerde accessoires wanneer het contact is ingeschakeld en deze weer uitschakelt wanneer het contact is uitgeschakeld.  

Met een robuuste, waterbestendige constructie, is SourcePWR Plus klein genoeg om in je handpalm te passen en eenmaal aangesloten kan het discreet worden verborgen.  


 

 1. Blind Spot Assist met A-stijl LED waarschuwingspictogram + geluid + GPS

  Blind Spot Assist met A-stijl LED waarschuwingspictogram + geluid + GPS
  € 489,50 € 404,55
 2. Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding

  Rostra - SourcePWR PLUS 12 volt voeding
  € 59,50 € 49,17