Personenauto's

Personenauto's

Complete camera set met 5 inch of 7 inch TFT-kleuren-LCD-breedbeeld monitor & Sony CCD camera

Deze complete professsionele achteruitrijcamera set bestaande uit een 5 inch of 7 inch TFT-kleuren-LCD-breedbeeld monitor wordt geleverd met een Sony CCD kleurencamera, de Sony camera heeft de hoogste IP codering (IP-69K) en is hierdoor bestand tegen een hoge waterdruk (bijv. wasstraat of hogedrukreiniger) en is uiteraard ook stofdicht. De monitor en camera zijn beide uitgerust met instelbare parkeerlijnen.

   

Sony CCD "Drill in" camera met 160-graden Peripheral View

Deze Sony CCD camera met een lenshoek van 160° is uitgerust met instelbare parkeerlijnen. De camera wordt geleverd met 10 meter videokabel met RCA-uitgang, dus mocht uw auto al zijn voorzien van een display met video ingang (bijv. een dubbel DIN radio of af-fabriek navigatiesysteem) dan kunt u de camera hierop aansluiten.

 

 

 De behuizing is waterdicht & corrosie- en stofbestendig (IP69K)

 

5 inch TFT-LCD breedbeeld kleurenmonitor

De 5 inch TFT-LCD kleurenmonitor met een breedbeeldverhouding van 16:9 kan worden ingesteld op horizontale, verticale of spiegelbeeld weergave. De monitor (geschikt voor 12 tot 32 Volt) is voorzien van 3 video-ingangen (AV1, AV2, AV3) en kan zowel automatisch als handmatig overschakelen. De parkeerkeerlijnen met afstandsweergave kunt u eenvoudig aanpassen of eventueel uitschakelen.