Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Complete camera set met 5 inch of 7 inch TFT-kleuren-LCD-breedbeeld monitor & Sony CCD camera

Deze complete professsionele achteruitrijcamera set bestaande uit een 5 inch of 7 inch TFT-kleuren-LCD-breedbeeld monitor wordt geleverd met een Sony CCD kleurencamera, de Sony camera heeft de hoogste IP codering (IP-69K) en is hierdoor bestand tegen een hoge waterdruk (bijv. wasstraat of hogedrukreiniger) en is uiteraard ook stofdicht. Door de zeer geringe afmetingen (2,5cm x 2,5 cm) en de "kantel" mogelijkheid kan de camera zowel onder (bijv. naast de kentekenverlichting) als aan de bovenkant (bijv. de bovenkant van de deur) van uw bestelwagen gemonteerd worden. De monitor en camera zijn beide uitgerust met instelbare parkeerlijnen.

   

Sony CCD "Drill in" camera met 160-graden Peripheral View

Deze Sony CCD camera met een lenshoek van 160° is uitgerust met instelbare parkeerlijnen. De camera wordt geleverd met 10 meter videokabel met RCA-uitgang, dus mocht uw bestelwagen al zijn voorzien van een display met video ingang (bijv. een dubbel DIN radio of af-fabriek navigatiesysteem) dan kunt u de camera hierop aansluiten.

 

 Door de zeer geringe afmetingen (2,5cm x 2,5 cm) en de "kantel" mogelijkheid kan de camera zowel onder (bijv. naast de kentekenverlichting) als aan de bovenkant (bijv. de bovenkant van de deur) van uw bestelwagen gemonteerd worden. De camera is uitgerust met instelbare parkeerlijnen.

 

 De behuizing is waterdicht & corrosie- en stofbestendig (IP69K)

 

5 inch TFT-LCD breedbeeld kleurenmonitor

De 5 inch TFT-LCD kleurenmonitor met een breedbeeldverhouding van 16:9 kan worden ingesteld op horizontale, verticale of spiegelbeeld weergave. De monitor (geschikt voor 12 tot 32 Volt) is voorzien van 3 video-ingangen (AV1, AV2, AV3) en kan zowel automatisch als handmatig overschakelen. De parkeerkeerlijnen met afstandsweergave kunt u eenvoudig aanpassen of eventueel uitschakelen.


 Wordt geleverd met afstandsbediening en toebehoren

 

7 inch TFT-LCD breedbeeld kleurenmonitor

De 7 inch TFT-LCD kleurenmonitor met een breedbeeldverhouding van 16:9 kan worden ingesteld op horizontale, verticale of spiegelbeeld weergave. De monitor (geschikt voor 12 tot 32 Volt) is voorzien van 2 video-ingangen (AV1, AV2) en kan zowel automatisch als handmatig overschakelen. De parkeerkeerlijnen met afstandsweergave kunt u eenvoudig aanpassen of eventueel uitschakelen.